Agjencia e Lajmeve SOT NEWS

Agjencia e Lajmeve SOT NEWS Lajme nga Shqiperia, Kosova, Rajoni dhe Bota, Politike, Kronike, Aktualitet, Dossier, Kulture, Sport

Forecast

Berat, Albania

09/12/2014 - 23:00

FairSoutheast, Light breeze, 2.5 m/s21°C

0 mm precipitation

Pressure: 1.0144 bar

Durrës, Albania

09/12/2014 - 23:00

FairSoutheast, Light breeze, 2.9 m/s22°C

0.1 mm precipitation

Pressure: 1.0133 bar

Korçë, Albania

09/12/2014 - 23:00

Clear skySouth-southwest, Light breeze, 2.0 m/s15°C

0 mm precipitation

Pressure: 1.0172 bar

Kukës, Albania

09/12/2014 - 23:00

Clear skySoutheast, Light air, 1.3 m/s17°C

0 mm precipitation

Pressure: 1.0163 bar

Shkodër, Albania

09/12/2014 - 23:00

Partly cloudyNorth-northeast, Light air, 1.1 m/s19°C

0.3 mm precipitation

Pressure: 1.0139 bar

Tirana, Albania

09/12/2014 - 23:00

LettskyetØst-sørøst, Svak vind, 1.8 m/s19°C

0 mm precipitation

Pressure: 1.0139 bar

Vlorë, Albania

09/12/2014 - 23:00

Clear skySoutheast, Light breeze, 2.3 m/s22°C

0 mm precipitation

Pressure: 1.0136 bar

Weather forecast from yr.no.

KQZ: Modelet e vulave për 2013, si në zgjedhjet e kaluara

 KQZ: Modelet e vulave për 2013, si në zgjedhjet e kaluara

KQZ miratoi katër modelet e vulave, të cilat do të përdoren në zgjedhjet e 23 Qershorit, nga komisionet zonale të administrimit zgjedhor (KZAZ), nga komisionet e qendrës së votimit (KQV) dhe kryetari i KQV-së, si dhe të vulës rezervë për KQV-të. Ndër të tjera, KQZ-ja miratoi edhe vendimin për shpërndarjen e vulave rezervë, në rast dëmtimi ose dalje jashtë QV-së të vulës së kryetarit të komisionit të qendrës së votimit ose të vulës së komisionit të QV-së.

Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve diskutoi edhe për buxhetin e këtij institucioni për zgjedhjet e 23 Qershorit, ku parashikohet të kushtojnë 741 milionë lekë, prej të cilave 277 milionë vetëm për paga dhe shpërbime të stafit të përkohshëm, ndihmës të administratës së KQZ-së, 10 milionë për kamerat dhe 177 milionë lekë për mallrat, shtypshkrimet, vulat rezervë, procesverbalet, manualet etj.

Monday, February 25, 2013 - 13:34
Total votes: 8